Slika strani
 

 
EMCDDA
 

powered by Surfing Waves

 
Prispevajte 0.5%
 

 
Nabor besed
 

Poleg iskanja na straneh spletne strani društva Svit, si lahko ogledate tudi nabor besed iz vseh strani svit-kp.org.

 
Zemljevid strani
 

 
Pišite nam
 

Za vprašanja, nasvete ali morebitne pripombe, smo dosegljivi vsak dan 07- 14 na naslovu Ljubljanska 6, Koper, po telefonu 05-626-00-11 ali po emailu drustvo_svit@t-2.net


Slike iz Svitovega foruma

 
Facebook všečki
 

 
Koledar
 

 
Arhiv
 

Objavljeno pred leti
Obvestila starejši od pol leta

 
Kontakt
 


Naslov: Ljubljanska cesta 6, p.p. 1052,
Strokovna vodja: 064-150-070 (Petra N)
Terensko delo: 031-296-930 (Samo N.)
DZD: 064-150-014 (Maja F.)
Pisarna: 064-233-998
Email: drustvo_svit@t-2.net

 
25. obletnica
objavljeno: 27. 09. 2017

Ob 25. obletnici ustanovitve in delovanja je Društvo za pomoč odvisnikom in njihovim družinam SVIT Koper v petek, 22. 9. 2017 organiziralo dobrodelno prireditev. V prostorih Gledališča Koper je bila pred koncertom postavljena na ogled razstava umetniških del, ki nam jo je pomagal postaviti akademski slikar Peter Ritoša. Cvetje, s katerim smo okrasili oder, pa smo prinesli iz Cvetličarne Gea.

Otvoritveni govor je imela strokovna vodja mag. Žanin Čopi, performans Javno uglaševanje možganskih nivojev s srčnim utripom pa predsednik društva Ivan Peterle. Prireditev je povezoval Iztok Novak Easy, glasbeni točki pa sta bili v izvedbi kantavtorja Draga Misleja Mefa in obalne glasbene skupine Sottomayor.

Da smo dogodek lahko zaključili v prijetnem druženju po koncertu, so poskrbeli iz Slaščičarne Dehar in Slaščičarne Klasika ter ekipa iz Distribucijskega centra Pivovarne Laško Union v Izoli.

Sofinancerji, sponzorji in donatorji dogodka so torej bili:

Svitov prapor, k so ga okrasili uporabniki društva s pomočjo prostovoljcev Prireditev je povezoval novinar radia koper Iztok Novak Easy Za šankom je kraljeval Lino Drago Mislej Mef je nastopil v spremstvu svoje kitare Dobrodelnega koncerta se je udeležilo 65 posameznikov  Predsednik druđtva Svit Koper Ivan Peterle je nastopil z originalnim performansem, ki je nakazal omejenost človeških možgan pri multitascing-u Zadnja točk sporeda je bil obalni band sottomayor Aljoša Rojc – vokal, kitara Aljoša Rojc in Alen Fekonja Alen Fekonja - bas in ples Boris Beštjak – bobni Aljoša Mislej – kitara Aljoša Rojc – vokal, kitara Boris Beštjak – bobni Alen Fekonja - bas in meditacija Po koncertu Srečanje z bivšimi zaposlenimi   Slavnostna torta, ki je bila donacija slaščičarne Klasika Bellaria d.o.o. Rezanje torte    Zdravica na naslednjih 25 Pozdrav V predverju dvorane smo organizirali razstvao umetniških del