Slika strani
 

Avtor slike Anuška

 
EMCDDA
 

powered by Surfing Waves

 
Prispevajte 0.5%
 

 
Nabor besed
 

Poleg iskanja na straneh spletne strani društva Svit, si lahko ogledate tudi nabor besed iz vseh strani svit-kp.org.

 
Zemljevid strani
 

 
Pišite nam
 

Za vprašanja, nasvete ali morebitne pripombe, smo dosegljivi vsak dan 07- 14 na naslovu Ljubljanska 6, Koper, po telefonu 05-626-00-11 ali po emailu drustvo_svit@t-2.net


Slike iz Svitovega foruma

 
Facebook všečki
 

 
Koledar
 

 
Arhiv
 

Objavljeno pred leti
Obvestila starejši od pol leta

 
Kontakt
 


Naslov: Ljubljanska cesta 6, p.p. 1052,
Strokovna vodja: 064-150-070 (Petra N)
Terensko delo: 031-296-930 (Samo N.)
DZD: 064-150-014 (Maja F.)
Pisarna: 064-233-998
Email: drustvo_svit@t-2.net

 
IHRA 2010
objavljeno: 21. 01. 2010

Harm Reduction 2010: Spletna stran in možnost registracij je zdaj na voljo!

* Harm Reduction 2010 * (Zmanjševanje Škode 2010) bo potekalo aprila v  Liverpool, Anglija - mesto, ponosno na svojo zgodovino javnega zdravstva in zmanjševanje škode, in gostitelj prve konference leta 1990. To bo priložnost za razmislek o zadnjih dveh desetletjih in pol zmanjševanja škode, in za pogled v prihodnost “Harm Reduction - Next Generation "(uradna tema konference) - v zvezi z vprašanji, kot so ustreznost obstoječih nizko in visoko proračunskih modelov zmanjševanja škode, uporaba stimulansov med mladimi, vključitev zmanjševanja škode v zdravstvene sisteme, in vprašanje vpliva pristopa zmanjševanja škode na sisteme za nadzor nad mamili in področja, kot so človekove pravice, varnost in razvoj.

Zmanjševanje škode je na podlagi dokazov stroškovno učinkovit pristop, ki prinaša koristi za posameznika, skupnost in družbo. Konferenca se bo osredotočila na politike, programe in projekte, katerih cilj je zmanjšati zdravstveno, socialno in gospodarsko škodo, povezano z uporabo psihoaktivnih snovi. Vključevala bo strokovne predstavitve, plenarna zasedanja, ter veliko sej, simpozijev, delavnic, izobraževanj, filmski festival,  razstave plakatov, satelitska srečanja, "harm reduction Academy", socialnih in povezovalnih dogodkov, in ter letno  predstavitev IHRA nagrajencev .

 * Sistem registracije za zmanjševanje škode 2010 je zdaj na voljo .* Spletna stran vsebuje vse informacije, ki jih potrebujete -  zadnje novice, kratek opis predstavitev, registracijo, potovanja in vizumi, spletne rezervacije nastanitvenih storitev, in INFORMACIJE o stroških kotizacije in nastanitve (ki je 6-12% nižja v primerjavi z 2009 konference) in popuste, ki so na voljo, ob zgodnji rezervaciji.

 Obiščite www.ihraconferences.net http://www.ihraconferences.net/> za nadaljne informacije kontaktirajte